Haberler

Şehitlere Saygı Turnuvası Sona Erdi

Samsun'da düzenlenen "Şehitlere Saygı Turnuvası" sona erdi.

Samsun'da düzenlenen "Şehitlere Saygı Turnuvası" sona erdi.

1453 Fatih Spor Kulübünce özel bir halı sahada organize edilen turnuvanın final gecesinde, İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesisleri'nde iftar düzenlendi.

İftarın ardından yapılan final maçında "Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu takımı", "Şehit Mubariz İbrahimov takımı"nı yenerek şampiyon oldu. Turnuva sonunda, "Şehit Mubariz İbrahimov takımı" ikinciliği, "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu takımı" üçüncülüğü ve "Şehit Eşref Bitlis takımı" da dördüncülüğü elde etti.

Dereceye giren takımlara kupa, turnuvada emeği geçenlere ise plaket verildi.

1453 Fatih Spor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, farkındalık oluşturmak için "Şehitlere Saygı Turnuvası" düzenlediklerini söyledi.

Turnuvaya 60 takımın katıldığını aktaran Anıl, "Hepsinde Samsunlu şehitlerimizin isimleri yazıyor. 600 sporcudan oluşuyor. Bunlar kendileri için oynamıyor. Dereceye giren takımlar, şehit ailelerimiz için oynuyor. Dereceye giren 4 takımın formalarında hangi şehidin ismi yazıyorsa onun ailesini sponsorlarımız aracılığıyla Umre'ye göndereceğiz." dedi.

Turnuva sayesinde 10 şehit çocuğunun eğitim masraflarının üstlenildiğini de ifade eden Anıl, turnuvanın her sene yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İlkadım Belediyesi Ali Anıl Samsun Spor Haberler

title