Haberler

Şehitler İlköğretim Okulunda Yıkım Başladı

Manisa’nın en eski eğitim kurumlarından biri olan Şehitler İlköğretim Okulunun eski binasında yıkım çalışmaları başladı.

Manisa'nın en eski eğitim kurumlarından biri olan Şehitler İlköğretim Okulunun eski binasında yıkım çalışmaları başladı.

2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte yıkımına başlanması planlanan Şehitler İlköğretim Okulunun eski binasının yıkıma gecikmeli olarak başlandı. Artan öğrenci sayısı karşısında talepleri karşılayamaz hale gelen Şehitler İlköğretim Kurumlarında bulunan iki binadan biri olan 57 yıllık iki katlı binada yıkım çalışmaları başladı. Yıkılacak bina nedeniyle okulun 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin 2015-2016 eğitim öğretim yılında başka bir okulda eğitim görecekleri öğrenilirken, ilkokul 1 ve 2'nci sınıf öğrencileri ortaokul öğrencileriyle birlikte okulun yeni binasında eğitim görmeye devam edecekleri bildirildi. 28 Eylül'de yeni eğitim öğretim yılının başlayacak olmasına rağmen okulun 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin hangi eğitim kurumunda eğitim görecekleri ise henüz belirlenmedi.

1958 yılında eski okul binasının yıktırılarak yapıldığı ve bugün yıkım çalışmalarının sürdüğü bina 57 yıldır Manisa'da kesintisiz eğitim öğretim vermekteydi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title