Haberler

Şehitkamilli Miniklerden Yerli Malı Kutlaması

Şehitkamil Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Aile Merkezi anasınıfı öğrencileri, tüm yurtta kutlanan yerli malı haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

Şehitkamil Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Aile Merkezi anasınıfı öğrencileri, tüm yurtta kutlanan yerli malı haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

Resmi adıyla 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' olan 'Yerli Malı Haftası' 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'deki tüm okullarda olduğu gibi Şehitkamil'de de coşkuyla kutlanıyor. Şehitkamil Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Aile Merkezi'nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 'Yerli Malı Haftası' dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirdi. Anasınıfı öğrencileri, 'Yerli Malı Haftası' konulu şiirler okudu, şarkılar söyledi. Minik öğrenciler, çalınan neşeli şarkılar eşliğinde dans etti ve birlikte oynadı. Farklı meyvelerle süslenen miniklerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Bilinçli tüketici yetiştiriliyor

Yerli tüketimin bilinçli olarak arttırılması amacıyla kutlanan 'Yerli Malı Haftası' etkinlikleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Aile Merkezi anasınıfı öğrencilerine, tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi anlatıldı. Anasınıfı öğretmenleri,'yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı' sloganıyla tutum, yatırım, Türk malları konularında öğrencilere bilgi verdi ve miniklerin yerli malını kullanma konusunda bilinçli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladı. Anasınıfı öğretmenleri; minikleri, sağlıklı beslenmeleri konusunda bilgilendirerek uyardı.

Özel günümüzü en iyi şekilde kutlamaya çalıştık

Şehitkamil Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Aile Merkezi eğitmeni Sevgi Güldeş, gerçekleştirilen etkinliğe ilişkin bilgi verdi. Sevgi Güldeş, "Necip Fazıl Kısakürek Merkezinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte bu özel günümüzü kutladık. Çocuklarımızı bugüne özel hazırladık. Çocuklarımızın; Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını en iyi şekilde değerlendirmesi, bilinçlenmesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Öğrencilerimizin gayretli katılımıyla bu özel günümüzü en iyi şekilde kutlamaya çalıştık. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na bize sunduğu imkanlar dolayısıyla çok mutluyuz. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı velilerim ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Şehitkamil Türkiye Yerel Haberler

title