Haberler

Şehitkamilli Kursiyerler Kan Bağışında Bulundu

Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Sosyal Tesisinde görevli personeller ve kursiyerler, özellikle kış aylarında azalan kan bağışına destek olmak için Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen ‘Kan Bağışı’ kampanyasına destek oldu.

Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Sosyal Tesisinde görevli personeller ve kursiyerler, özellikle kış aylarında azalan kan bağışına destek olmak için Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen 'Kan Bağışı' kampanyasına destek oldu.

"KAN BAĞIŞIYLA HASTALARIMIZA DESTEK OLMALIYIZ"

Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılıkla dikkat çeken Şehitkamil Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı. 'Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır' sloganıyla hareket eden Türk Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Sosyal Tesisinde eğitim gören, kursiyerler ve hocalar destek verdi. Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Sosyal Tesisinde kurulan kan bağışı standına Türk Kızılay görevlileri, gün boyunca gerçekleşen kampanyaya sağlık durumu yaşı ve kilosu müsait olan personel ve kursiyerlerden kan aldı. Kan vermek isteyen vatandaşlar önce kan bağışçısı bilgilendirme formu doldurdu. Genel durumu değerlendirilen bağışçının, kan basıncı ve nabzı ölçülerek, kan sayımı için küçük bir örnek alındı. Daha sonra sağlık açısından sorunu bulunmayan personel ve kursiyerlerden kan alındı. Seyrantepe Sosyal Tesisinde bir gün içinde 50 kişi kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunan kursiyerler, "Belediyemiz sosyal Belediyecilik anlamında çok güzel bir etkinlik başlattı. Kan bağışına öncülük etmeliyiz. Çünkü kan verdiğimizde kanımız yenileniyor ve vücudumuz içinde faydalı oluyor. Kan bağışıyla hastalarımıza destek olmalıyız. Herkes kan verirse, acil kan ihtiyaçlarına destek olmuş oluruz" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Kızılay Yerel Haberler

title