Haberler

Şehitkamilli Hanımlar Kur'an-ı Kerim Öğreniyor

Şehitkamil Belediyesi Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisi Aile Merkezine gelen hanımlar, büyük bir aşkla Kuran-ı Kerim öğrenirken, ilmihal, siyer ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) hayatından kesitler dinleyerek, dini bilgilerde öğreniyor.

Şehitkamil Belediyesi Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisi Aile Merkezine gelen hanımlar, büyük bir aşkla Kuran-ı Kerim öğrenirken, ilmihal, siyer ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) hayatından kesitler dinleyerek, dini bilgilerde öğreniyor.

Şehitkamil Belediyesi Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisine gelen ev hanımları Kur'an-ı Kerim öğrenmenin heyecanını yaşıyor. Hanımlar büyük bir aşkla Kur'an-ı Kerim eğitimi alırken, bunun yanında Hadis'i Şerifleri öğreniyor, ilmihal, siyer ve dini etiğim bilgileri alıyor. Kur'an-ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren hanımlar, "Şehitkamil Belediyemizin açmış olduğu Kur'an-ı Kerim kursuna geliyoruz. Burada hocalarımız, bizlere Kur'an-ı Kerim'i en iyi şekilde öğretmeye çalışıyor. Bizlerde büyük bir aşk ile Kur'an-ı Kerim'i öğreniyoruz. Burada aldığımız eğitimden dolayı çok memnunuz. Anlamadığımız yerler olduğunda hocalarımız bizlere tekrar anlatarak, öğrenmemize yardımcı oluyorlar. Kuran eğitimin yanında hocalarımız tarafından bizlere dini bilgilerde veriliyor. Peygamber efendimizin hayatından kesitler anlatılıyor. Dinimizi en iyi şekilde öğreniyoruz. Hocalarımız çok iyiler, bizlerle yakından ilgileniyorlar. Bizlere bu imkanı sağladıkları için Başkanımıza ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Birçok kursiyerimiz Kur'an-ı Kerim'e geçmenin mutluluğunu yaşıyor

Şehitkamil Belediyesi Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisi Kur'an-ı Kerim hocası Serpil Uçar ise, "Kur'an-ı Kerim kursuna gelen hanımlarımıza Kuran öğretiyoruz. Kuran eğitiminin yanı sıra kursiyerlerimize dini bilgiler veriyoruz. Hadis'i Şerifleri öğretiyoruz, ilmihal, siyer dersleri veriyoruz, ahlak dersleri öğretiyoruz. Peygamber Efendimizin hayatından kesitler anlatarak, Peygamber Efendimizin hayatını örnek almalarını sağlıyoruz. İslam'ın ve imanın şartlarını öğretiyoruz. Şuan birçok kursiyerimiz Kur'an-ı Kerim'e geçmenin mutluluğunu yaşıyor. Kursiyerlerimiz Kur'an-ı Kerim öğrenmenin yanı sıra tesisimizde açmış olduğumuz dikiş nakış kursuna katılıyorlar. Çocukları ise anaokulunda eğitim görüyorlar. Kursiyerlerimiz vermiş olduğumuz eğitimlerden memnunlar. Bizlerde eğitmenler olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

title