Haberler

Şehitkamil Muhtarları Kaymakam Aydın'ı Ziyaret Etti

Gaziantep Merkez Şehitkamil ilçesi muhtarları, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın'ı makamında ziyaret etti.

15 mahalle muhtarı, yaptığı çalışmalardan dolayı Şehitkamil Kaymakamı Aydın'ı makamında ziyaret ederek tüm muhtarlar ve mahalleli adına teşekkürlerini iletti.

Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargı, diğer muhtarlar adına söz alarak şunları söyledi:

"Şehitkamil muhtarları olarak sizlerin Şehitkamil halkına göstermiş olduğunuz iyilik, güzellik, fakir fukaranın, şehit ve yetimlerin, gazilerin onların yanında devamlı olduğunuz için bizde Şehitkamil muhtarları olarak sizden çok memnunuz. Sizin bu yakın ilginize karşı aldığımız kuvvetle mahallemizdeki insanların güler yüzlerini alıp size getirdik. Sizlerin bize göstermiş olduğunuz ilgi için her zaman size teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugün de çalışan Gazetecilerin günlerini kutlarız. Biz sizinle çalışmaktan gurur duyuyoruz. Her zaman yanımızda olmanızı istiyoruz. Daha nice yıllar sizinle çalışmak istiyoruz. Her şey için arkadaşlarım adına teşekkür ederim."

Kaymakam Mehmet Aydın ise muhtarlarla yaptığı sohbette 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, muhtarlarla birlikte grup olduklarını belirterek, "Çalışan gazeteciler gününü kutlarım. Her meslek grubu çok önemlidir. Bu meslek şundan daha iyi demek imkanımız yok. Her meslek medeniyette görevler ayrılığında önemlidir. Biz bir ekibiz. Ekipte önde arkada olmak hiç önemli değildir. Ekibin içinde ya da dışında olmak önemlidir. Bu ekip de bir aile gibidir" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, muhtarların Mehmet Aydın'a hazırladıkları halı üzerine işlenmiş Mehmet Aydın fotoğrafını sunmalarının ardından samimi bir sohbet havası içinde sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Aydın Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

title