Haberler

Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Kurban Kesim Yerlerini Gezdi

Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı namazını Karşıyaka Merkez Camii’nde kıldıktan sonra, Belediyeye ait Pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi.

Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı namazını Karşıyaka Merkez Camii'nde kıldıktan sonra, Belediyeye ait Pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Kurban kesim yerlerini denetleyen Fadıloğlu, kurban kesen vatandaşlarla bayramlaştı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci ve daire Müdürleriyle birlikte Karşıyaka Merkez Camii'nde kıldığı bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Fadıloğlu, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezerek vatandaşlarla bayramlaştı. Daha önce alınan tedbirlerin işleyişini yerinde görmek ve sıkıntı olup olmadığını anlamak için kesim yerlerini dolaştıklarını belirten Fadıloğlu; "Bugün Kurban kesim yerlerini geziyoruz. Öncelikle hemşerilerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Tabi vatandaşlarımızın kurban kesimlerini daha iyi yapabilmeleri adına her yıl şartları daha iyiye getirmeye gayret gösteriyoruz. Fiziki şartlar açısından çalışmaları belirli bir noktaya getirdik. Bu konuda vatandaşlarımızdan olumlu yanıtlar alıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmet etmek. Vatandaşlarımız bu Kurban Bayramında da daha sağlıklı bir şekilde daha hijyenik ortamda ibadetlerini yerine getirmek adına ben tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte bugün ziyarette bulunuyoruz. Tabi bu işin mutfağını oluşturan tüm ekip arkadaşlarımıza ben yürekten teşekkür ediyorum. Tüm daire müdürlüklerimiz teyakkuz halinde. Amacımız sağlıklı şartlarda bu ibadetimizi yerine getirmek" dedi.

VATANDAŞLARDAN BELEDİYE BAŞKANI FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Verilen hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise, "Şehitkamil Belediyemizin vermiş olduğu hizmetlerden memnunuz. Şehitkamil Belediyemizin bu Pazar yerlerini kurban kesim yeri olarak temin etmesiyle birlikte temiz bir ortamda kurbanımızı kesiyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bugünde bizleri kesim yerlerinde ziyaret ederek, bayramımızı kutladı ve kurban kesimlerini yerinde inceledi. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine yapmış olduğu bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Şehitkamil Karşıyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title