Haberler

Şehitkamil, İbrahimli 2'de Yeni Yollar Açıyor

Güncelleme:

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan İbrahimli bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan İbrahimli bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi. Başkan Fadıloğlu, Haziran ayı sonu itibariyle İbrahimli 2 Bölgesi 1. Etabın yollarının teslim edileceğini söyledi.

Şehitkamil ilçesinde yapmış olduğu birbirinden farklı çalışmalarla örnek bir Belediyecilik anlayışı sergileyen Şehitkamil Belediyesi, yeni yerleşim alanı olan İbrahimli 2 Bölgesi 1. Etap'ının geniş çaplı yol açma çalışmalarına başladı. Halka daha iyi hizmet verebilmek için tüm ekipmanlarını seferber eden Şehitkamil Belediyesi, yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının da sona ermesiyle birlikte, vatandaşların hizmetine sunacak. Yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çalışmalar hakkında bilgi vererek, "İbrahimli 2 Bölgesi 1. Etap bölgesinin yol açma çalışmalarına başladık. Daha önce söylediğimiz gibi İbrahimli 2'de bir ilki gerçekleştireceğiz dedik. Vatandaştan önce, biz idari olarak hizmetleri getireceğiz dedik. Şu anda 2. bölgenin 1. Etap'ının tüm yolları ihale edildi. Gördüğünüz üzere faaliyetler devam ediyor. Haziran ayı sonu itibariyle inşallah bu birinci etabın yolları teslim edilmiş olacak. Bizim buradaki amacımız yol kodlarının hazırlanmasının sonunda, yine GASKİ, GAZDAŞ ve TEDAŞ ile irtibatlı olarak alt yapı çalışmalarını tamamlayacağız ki vatandaşlarımız daha rahat inşaat yapabilsin. Bu konuda etap, etap yapıyoruz. Buranın bilindiği üzere her hangi bir sorunu yok. Hem birinci etabın hem de ikinci etabın tapuları mülk sahiplerine dağıtıldı. Fakat buraların 18 uygulaması yapılması münasebetiyle, yollarının da bir kerede yapılmasını istedik. İnşallah en kısa sürede milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. İlk etaptan sonra 2. Etabı da ihale edip, İbrahimli 2 Bölgesi'nin tamamen yolları açılmış, diğer donatı alanları hazırlanmış vaziyette milletimizin hizmetine sunmuş olacağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

title