Haberler

Şehitkamil Gençlik Kampı Öğrencileri Ağırlamaya Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan Gençlik Kampında her gün farklı bir okulu konuk ediyor. 2014 Yılı içerisinde kapılarını okullara açan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında bu güne kadar yüzlerce öğrenci birbirinden farklı ve keyifli etkinliklere katılırken, Şehitkamil Belediyesinin okullara yönelik başlattığı bu hizmet öğretmenlerin ve velilerin büyük takdirini topluyor.

SOSYAL ETKİNLİKLERE AÇILAN KAPI ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ GENÇLİK KAMPI

Pentatlondan, ip parkuruna, sağlıklı yaşam parkurlarından, paintball oyununa, tırmanma duvarından, Oryantiring'e kadar bir birinden farklı, renkli ve heyecanlı etkinliklerin yer aldığı Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampına, il genelindeki ortaokul ve liseler büyük ilgi gösteriyor. Uzman eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen her etkinliklerde eğlenerek stres atan öğrencilerin öğretmen ve velileri Şehitkamil Belediyesinin sunmuş olduğu bu hizmeti takdirle karşılıyor. Konaklamalı ve günübirlik kamp faaliyetlerinin gerçekleştirildiği Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan etkinlikler, gece kamp ateşi çevresinde yapılan aktivitelerle son buluyor. Yemek, ulaşım, kıyafet ve alan tahsisi bir çok konuda ücretsiz olarak okulları ve öğrencileri misafir eden Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında en büyük ilgiyi zipline görüyor. Dülük Tabiat Parkının eşsiz manzarasını büyük bir adrenalin içinde izleme fırsatı sunan zipline etkinliğinde öğrencileriyle birlikte kamplara katılan öğretmen ve sorumlu velilerde keyifli anlar yaşıyor.

"ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN BU HİZMETİ TAKDİRE ŞAYAN"

Öğrencileriyle birlikte Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampındaki etkinliklere katılan Özel Erdem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Emre Hüsnü Ceylan, Şehitkamil Belediyesinin okullara yönelik başlatmış olduğu bu hizmetin takdire şayan olduğunu belirtti. Ceylan, "Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında öğrencilerimiz oldukça keyifli zaman geçirdiler. Velilerimizin kamp faaliyetleri ile ilgili görüşü oldukça memnuniyet verici. Ulaşımdan, yemek imkanlarına, kamp alanındaki eğitmenlerin ilgisi ve tesisin fiziki yapısına kadar her şey mükemmel seviyede. Bu alandan il genelindeki tüm ortaokul ve lise öğrencilerinin faydalanıyor olması da çok önemli konu. Ben tüm bu nedenlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve kamp alanı faaliyetlerinin yürütülmesinde emeği geçen tüm Şehitkamil Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

"İZCİ KAMPINDA FARKLI DENEYİMLER YAŞIYORUZ"

Kampa katılan öğrenciler ise, "Burada zorlu parkurlar var. İlk olarak hocalarımız nezaretinde tırmanma duvarına çıktık. Daha sonra, ip parkurlarını dolaştık. Şuanda kampımız hala devam ediyor. Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz. İzci kampında farklı deneyimler yaşıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte vakit geçirip çeşitli oyunlar oynuyoruz. Ayrıca doğa şartlarına da ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bize bu imkanı veren Şehitkamil Belediye Başkanımız M. Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
title