Haberler

Şehitkamil'e Su Sporlarında Milli Gurur

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, havuzda üst üste elde ettiği ulusal başarılara yeni halkalar eklemeye devam ediyor.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, havuzda üst üste elde ettiği ulusal başarılara yeni halkalar eklemeye devam ediyor.

Altın kulaçların son dönemde Türkiye Şampiyonlarında ele ettiği başarılarla gelen Milli Takım davetleri yeşil-siyahlı kulübe haklı gurur ve mutluluğu bir arada yaşatıyor. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanlığı'nın 2016 yılı planlı faaliyet programında yer alan ve 130 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Paletli Yüzme Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında rekordan rekora koşan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Sporcusu Mehmet Emin Bay, alkışı hak eden performansıyla ay-yıldızlı formanın da sahibi oldu. Emin Bay, Kocaeli ilinde gerçekleştirilen Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasında 5 kez Ümitler Türkiye ve 1 kez Gençler Türkiye Rekoru kırarak A Milli Takım ve Genç Milli Takımı asil kadrosuna seçildi. Şampiyon sporcu, 22-28 Haziran 2016 tarihlerinde Yunanistan'da yapılacak Avrupa Büyükler Şampiyonasında A Milli Takımı kadrosunda ve 04-11 Temmuz 2016 tarihlerinde Fransa'da yapılacak Dünya Gençler Şampiyonasında Genç Milli Takım kadrosunda bölgeyi ve ülkeyi temsil edecek.

ANALİG YÜZME FİNALLERİNE ŞEHİTKAMİL DAMGASI

Yeşil-siyahlı kulüpte Paletli Yüzme Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonasının ardından Bursa ilinde düzenlenen Spor Genel Müdürlüğü Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Finallerinde yeşil- siyahlı kulaçların takımlar bazında ve ferdi yarışmalarda elde ettiği başarılarda göğüs kabarttı. 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde Bursa'da Spor Genel Müdürlüğü Organizasyonunda düzenlenen Analig Türkiye Yüzme Finallerinde Gaziantep İl Karması adına yarışan 36 yeşil-siyahlı altın kulaçlar, ferdi kategoride 11 kez ödül kürsüsüne çıkma başarısı gösterdi. 11- 13 Yaş Kızlar Kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde eden Şehitkamilli Yüzücüler, takımlar bazında tüm yaş kategorilerinde de ilk ona girmeyi başardı. Şampiyona sonrasında velileri tarafından Alleben Yüzme Havuzunda coşkuyla karşılanan Gaziantepli şampiyonlar, bundan sonraki süreçte de başarı geleneğini devam ettirmek istediklerini, kendilerine olan ilgi ve desteğin çok büyük olduğunu belirterek Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri başarıları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na armağan etti.

"GAZİANTEP'E ÖNEMLİ BAŞARILARLA DÖNDÜK"

Paletli Yüzme Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası ve Analig Türkiye Yüzme Finalleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Alleben Yüzme Havuzları Baş Antrenörü Volkan Özbilen, her iki şampiyonada Gaziantep'e önemli başarılarla döndüklerini belirtti. Tecrübeli Antrenör Özbilen, "Uzun emekler sonrasında sporcularımız sezonun iki önemli final yarışından başarılarla rekorlarla ayrıldı. Şampiyona sonuçları mutluluk verici. Ben, sporcularımız üzerinde emeği olan tüm antrenörlerimiz adına değerli sporcularımızı kutluyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli yöneticilerimize, sporcu velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title