Haberler

Şehitkamil Derbiye 3 Puan Parolasıyla Çıkacak

Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'de 2016-2017 sezonunun ertelenen derbisinde bir başka Gaziantep ekibi Araban Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak. Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü, 3 puan parolasıyla hazırlandığı derbiyi kazanmak için mücadele edecek.

Derbi, Gaski Spor Tesislerinde oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 2. grubun ilk haftası oynanması gereken Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü ile Araban Belediye Spor Kulübü maçı güvenlik gerekçesiyle ertelenmişti. Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Araban Belediye Spor Kulübü ile GASKİ Spor Tesislerinde 12 Ekim 2016 Çarşamba günü saat 15.00'da karşı karşıya gelecek. Ligin tecrübeli ekibi Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, lige bu sezon 'merhaba' diyen Araban Belediye Spor Kulübü'nü sahadan eli boş göndermek istiyor.

"3 puan için sahada olacağız"

Maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Atalay, 3 puanı almak için mücadele edeceklerini söyledi. Genç ve dinamik bir ekip oluşturduklarını kaydeden Teknik Direktör Atalay, "Takımımla birlikte 3 puanı almak için sahada olacağız. Ekibimiz genç oyunculardan oluşuyor, dinamik bir kadro yapımız var. Gençler sezon boyunca forma mücadelesi verecekler ve bu tatlı rekabet ortamı genel anlamda olumlu sonuçları beraberinde getirecek. Gerek kendi altyapımızdan, gerekse de Gaziantep Spor ve Büyük Şehir Belediye Spor Kulübü altyapılarından yetişen genç kramponlarımızla Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmeyi arzu ediyoruz. Bu vesileyle şehrimizin profesyonel liglerde mücadele eden iki güzide ekibine de teşekkür etmek istiyorum. Tüm futbolseverlerden ve taraftarlardan sezon boyunca tribünleri doldurarak bizleri yalnız bırakmamalarını arzu ediyorum. Tüm taraftarlarımızı Araban Belediye Spor Kulübü ile oynayacağımız maça davet ediyorum. Takımımızın taraftarın desteğine ihtiyacı var " diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Araban Spor Haberler

title