Haberler

Şehitkamil 'Den Özel Başarılar

Şehitkamil Belediyespor Kulübü, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu ile iş birliği içinde yürüttüğü sportif çalışmalarla 2014-2015 sezonunda da engelli sporcuların yanında olacak.

Şehitkamil Belediye spor Kulübü, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu ile iş birliği içinde yürüttüğü sportif çalışmalarla 2014-2015 sezonunda da engelli sporcuların yanında olacak. 2013-2014 sezonunda faaliyette olduğu federasyonlara Türkiye Özel Sporcular Federasyonunu da ekleyen yeşil-siyahlı kulüp özel sporcular alanında yürüttüğü çalışmaları yeni sezonda da sürdürecek.

Sportif arenada düzenlendiği organizasyonlar, Gaziantep ve Türk sporuna kazandırdığı tesisler, amatör spor ve sporcuya verdiği büyük destekle adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, engelli sporcuları da unutmadı. Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü işi birliğinde gerçekleştirilen organizasyonlarda, bedensel engelli ve zihinsel engelli sporculara tesis, eğitim ve yarışmalara katılım gibi konularda büyük destek verilirken, yeşil- siyahlı kulüp 2013 -2014 sezonunda ilk kez faaliyet gösterdiği Türkiye Özel Sporcular Federasyonu yarışma ve şampiyonlarında bir birinden önemli ve değerli ulusal derecelere imza attı. Şehitkamil Belediye Spor Kulübünün, özel sporcularla ilgili yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren Şehitkamil Belediyesi Su Sporları Koordinatörü Cengiz Bingül, " Günümüzde dezavantajlı kesim olan ve zor şartlarda yaşama tutunmaya çalışan engelli vatandaşlarımıza 'hepimiz bir engelli adayıyız' bilinciyle yaklaşan Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'nun verdiği büyük desteklerle 2014 yılında Türkiye Özel Sporcular Federasyonu yarışma ve şampiyonalarında faaliyet göstermeye başladık. Bu faaliyetler kapsamında down sendromlu sporcularımız Cem Dai ve Ozan Can Tutar, Yüzme branşında 100 metre sırt kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde ettiler. Yine görme engelli sporcularımız Türkiye şampiyonlarından başarıyla ayrıldılar. Hedefimiz, sporcularımızın göstermiş olduğu büyük azim ve kararlı sportif mücadelenin her zaman yanında olabilmek. Ümit ediyorum ki 2014 -2015 sezonunda da gerek engelli vatandaşlarımızın kendilerine uygun olan branşlarda ve alanlarda spora olan ilgisini artırabilir, gerek özel sporcularımızla yeni başarılara imza atabiliriz" dedi.

ÖZEL SPORCULAR FEDERASYONUNDA ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesinin Engelli sporcular yönelik yürüttüğü çalışmaları, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu takdirle karşıladı. Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen Görme Engelliler Türkiye Şampiyonasında, Şehitkamil Belediyesinin engelli sporculara yönelik yürüttüğü çalışmaları takdir eden federasyon heyeti, Şehitkamil Belediyespor Kulübünün 2015 yılında da özel sporculara yönelik yapacağı çalışmaları da koordineli yürüteceklerini belirttiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Belediyespor Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

title