Haberler

Şehitkamil'den İncilipınar'a Sıfır Asfalt Çalışması

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. İncilipınar Mahallesi, yeni Müftülük binasının olduğu yerde yapılan sıfır asfalt çalışmasını, Başkan Rıdvan Fadıloğlu yerinde inceledi.

Şehitkamil ilçesini yaşanabilir ilçe haline getirme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, yaptığı sıfır asfalt çalışmalarıyla vatandaşların da memnuniyetini kazanıyor. İncili Pınar Mahallesinde yapılan sıfır asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Bu bölge en eski yerleşim yerlerinden birisidir. Ağırlıklı olarak vakıf arazisi olduğu için boş arazimiz burada çok fazla, boş arazi çok olunca da altyapı çalışmalarımızı bitiremiyorduk. Gönül ister ki bir yer imara açıldığında her yerin inşaatı bir anda yapılsın ve bitsin. Ancak burası yaklaşık 20 yıldır boş arazi olarak duruyor. Yeni il müftülük binasının yapılmasıyla birlikte burada altyapı çalışmalarımızı başlatarak tamamladık. Bugün burada altyapı çalışması bitmiş bir şekilde asfalt çalışmamızı yapıyoruz. Tüm imkanlarımızı seferber ederek, diğer mahallelerde olduğu gibi burada da sıfır asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca böyle güzel bir müftülük binasının Gaziantep'e kazandırılması büyük bir avantaj ve şanstır. İnşallah bu şekildeki hizmetlerimizi devam ettireceğiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

title