Haberler

Şehitkamil Belediyesiden Engelli Hayri Kaan'a Büyük Sürpriz

GAZİANTEP (İHA) – Şehitkamil'de engelsiz bir yaşam sunmak için tekerlekli sandalye dağıtımına aralıksız devam eden Şehitkamil Belediyesi, doğuştan engelli olan 17 yaşındaki Hayri Kaan Keske'ye eğitim gördüğü Şehitkamil Hizmet Merkezi'nde sürpriz yaparak, tekerlekli sandalye hediye etti. Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hayri Kaan, sevincini annesi ve sınıf arkadaşlarıyla paylaştı.

Merveşehir'de ikamet eden Keske ailesinin 17 yaşındaki çocukları Hayri Kaan Kekse, doğuştan engelli olduğu için Şehitkamil Belediyesi'nden tekerlekli sandalye müracaatında bulundu. Hayri'nin isteğine cevap veren Şehitkamil Belediyesi ekipleri, tekerlekli sandalye ile birlikte Hayri Kaan Keske'nin evine gitti. Burada Hayri Kaan'nın Aile ve Sosyal İl Müdürlüğüne bağlı Şehitkamil Sosyal Hizmet Merkezi'nde derste olduğunu öğrenen ekipler, anne Hatice Keske'yi de alarak sürpriz yapmak istedi. Ekipler, Sosyal Hizmet Merkezi'ne giderek Hayri Kaan'ı sınıfında ziyaret etti. Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hayri Kaan, mutluluğunu sınıf arkadaşlarıyla paylaştı.

BENİM İÇİN BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLDU

Kendisi için yapılanın büyük bir sürpriz olduğunu belirten engelli Hayri Kaan Keske, "Engelli olduğum için tekerlekli sandalye ihtiyacım vardı. Maddi durumumuz yeterli olmadığı içinde alamıyorduk. Bunun içinde Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik. Belediyemizde bana tekerlekli sandalye verebileceklerini ilettiler. Aslında tekerlekli sandalyenin bugün getirileceğini tahmin etmiyordum. Sınıfta ders işlediğimiz vakitte annem ve tekerlekli sandalyeyi görünce önce çok şaşırdım ve çok sevindim. Burada arkadaşlarımın da yardımıyla tekerlekli sandalyeme bindim. Çok mutluyum, çok sevinçliyim ve bu benim için büyük bir sürpriz oldu. Bana bu sevinci yaşatan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve Belediye ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların diğer benim gibi engelli kardeşlerime de yapılması temennisinde bulunuyorum" dedi.

OĞLUMUN MUTLU OLMASI BİZLERİDE MUTLU EDİYOR

Oğlunun mutluluğunu ortak olan anne Hatice Keske ise, "Oğlum doğuştan engelli olduğu için tek başına oturup kalkamıyor, yürüyemiyor. Bunun içinde oğlumun bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı. Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik ve Belediyemizin yardımıyla oğluma tekerlekli sandalye getirildi. Oğlumun bugün tekerlekli sandalyesinin geleceğinden haberi yoktu. Belediye ekiplerimizle birlikte oğluma sürpriz yaparak tekerlekli sandalyesini eğitim gördüğü Sosyal Hizmet Merkezine getirdik ve oğlumun hediyesini takdim ettik. Oğlumun sevinci beni ve sınıf arkadaşlarını da mutlu etti. Oğlumun mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Bize bu mutluluğu yaşatan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum Allah kendisinden razı olsun" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
title