Haberler

Şehitkamil'den Dar Gelirli Ailelere Bayram Elbisesi

Ramazan Bayramı öncesi Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, binlerce yardıma muhtaç ailenin yüzünü güldürdü.

Ramazan Bayramı öncesi Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, binlerce yardıma muhtaç ailenin yüzünü güldürdü. Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Gıda Bankası'na gelen ihtiyaç sahibi aileler, hem kendileri hem de çocukları için bayramlık kıyafeti beğendi.

Dar gelirli ailelere ve çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramı dolayısıyla giyim yardımı yapan Gıda Bankası'nı ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların sorunlarına ortak oldu. Yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik hizmetiyle halkın takdirini toplayan Başkan Fadıloğlu, aileleri rencide etmeden verdiği yardımlarla gönüllerde taht kurdu. Yoksul ve yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Gıda Bankası olarak Ramazan'dan önce gıda yardımı yapmıştık. Şimdi de Bayram üzeri kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıyoruz. Hayırseverlerden Allah razı olsun onların sayesinde kıyafet ve ayakkabı yardımlarımızı yapıyoruz. Gıda Bankası'nı kurduğumuz günden beri hayırseverlerimiz desteklerini esirgemiyorlar. Allah hepsinin hayırlarını kabul etsin. Bugün 1500 aileden yaklaşık olarak 10 bin kişiye kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıyoruz. Daha önceden kayıtlı olan ailelere sıfır ve ikinci el yardımlarımızı belirli sayıda yaparak Ramazanda olduğu gibi bayramda da paylaşmaya devam ediyoruz. Ramazanın yardımlaşmak, paylaşmak ve kardeşliği içerdiğini düşündüğümüz için bizlerde bugün paylaşmaya gayret gösteriyoruz. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

Gıda bankasında bulunan giyim mağazası ile ihtiyaç sahibi aileler istedikleri gibi alış veriş yapabilme imkanı buldu. İstediği kıyafet ve ayakkabıyı hem kendileri için hem de çocukları için seçen ailelerin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Ayrıca Bayramlık elbiselerin yanında birde temizlik malzemesi hediye edildi. Yapılan yardımlardan memnun kaldıklarını dile getiren aileler, "Her bayram olduğu gibi bu bayramda Şehitkamil Belediyemize ait Gıda Bankası'na gelerek, bayramlık elbiselerimizi aldık. Burada gömlek, pantolon, ayakkabı, çorap gibi her türlü ihtiyacımızı karşılıyoruz. Ayrıca temizlik malzemesini de hediye olarak alıyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve emeği geçen herkese, yaptıkları bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Şehitkamil Yerel Haberler

title