Haberler

Şehitkamil'den Bayram Denetimleri

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde üretim yapan tatlıcıları denetledi.

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde üretim yapan tatlıcıları denetledi. Esnaflar, yapılan denetimlerden memnun kaldıklarını söyleyerek, ceza için değil, kendi reklamları için hijyene önem verdiklerini söylediler.

TATLICI ESNAFI BAYRAM DENETİMİNDEN MEMNUN

Halk sağlığına önem veren Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde baklava, lokum ve şeker üretimi yapan firmaları denetledi. Ekipler, iş yerlerinin genel temizliği, sağlık kurallarına uygunluğu, üretim alanı kontrolü, çalışan personelin kişisel bakım ve iş elbiselerinin uygunluğu, tatlı yapımında kullanılan malzemenin son kullanım tarihine ve hijyenine dikkat etti. Bu tür denetimlerin hem kendileri açısından hem de vatandaşların sağlığı açısından olumlu bulduklarını dile getiren esnaflar, "Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşan Bayram öncesi denetimler yapması önemlidir. Sonuçta bu denetimler tüm herkesin işine yarıyor. Bizler burada sadece bir ürün üretirken, evlerimizde birden fazla ürün tüketiyoruz. ve tükettiğimiz tüm ürünlerin denetimlerden geçmesi gerekiyor. Birde bizler firmalarımızın denetimlerinden rahatsızlık değil, memnuniyet duyuyoruz. Sonuçta ürettiğimiz ürünler bir yerde bizim kendi reklamımız oluyor. Ne kadar kaliteli ve temiz ürünler üretirsek, o kadar çok hızlı piyasadaki kar payımız artar. Bu denetimlerden dolayı Zabıtamıza teşekkür ediyor. Tüm halkımızın Ramazan Bayramının kutlu olmasını diliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Şehitkamil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title