Haberler

Şehitkamil'de Kurban Kesim Yerleri Dezenfekte Ediliyor

Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşın temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim yerlerinde dezenfekte çalışması başlattı.

Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşın temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim yerlerinde dezenfekte çalışması başlattı. Kurban Bayramı öncesi tüm kurban kesim yerleri dezenfekte edilerek vatandaşın hizmetine sunulacak.

Şehitkamil Belediyesi, ilçe halkının temiz ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmelerini sağlamak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi bünyesinde bulunan, Değirmiçem Uzay Çatılı Pazar Yeri, Özgürlük Uzay Çatılı Pazar Yeri, Merveşehir Uzay Çatılı Pazar Yeri, Güvenevler Uzay Çatılı Pazar Yeri, Emek Uzay Çatılı Pazar Yeri, İbrahimli Uzay Çatılı Pazar Yeri, Seyrantepe Uzay Çatılı Pazar Yeri, Umut Uzay Çatılı Pazar Yeri, Beykent Necmettin Erbakan Sosyal Tesisleri Yanı ve Gazikent Uzay Çatılı Pazar yerlerinde dezenfekte çalışması yapılıyor. 2 yıkama aracı, 2 süpürge ve 2 dezenfekte aracıyla birlikte temizlik çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kapsamlı bir temizlik ve hijyen çalışması yürütüyor. Kurban Bayramı öncesinde tüm kurban kesim yerleri hazır hale getirilerek vatandaşın hizmetine sunulacak.

"Belediyemiz, hijyen konusunda çok hassas davranıyor"

Yapılan temizlik ve hijyen çalışmasına ilişkin açıklamada bulunan Özgürlük Mahalle Muhtarı Mustafa Bayındır, sağlanan hizmetlerin mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi. Temizlik ve hijyen çalışmasının her yıl Kurban Bayramı öncesi düzenli bir şekilde yapıldığını dile getiren Mustafa Bayındır, "Şehitkamil Belediyemiz tarafından Kurban Bayramı öncesi kurban kesim yerlerinde temizlik çalışması başlatıldı. Şehitkamil Belediyemiz, mahallemizdeki uzay çatılı pazar yerini çok güzel bir şekilde temizledi. Burada ilk olarak yıkama yapılıyor. Yıkamadan sonra tüm alan, kanallar, giderler ve çöp konteynerleri ilaçla dezenfekte ediliyor. Bu hizmet mahalle sakinlerimize Şehitkamil Belediyemiz tarafından sağlanan büyük bir hizmettir. Şehitkamil Belediyemiz, her yıl bu temizlik ve hijyen çalışmalarını yapıyor. Belediyemiz, hijyen konusunda çok hassas davranıyor. Şehitkamil Belediyemizden gerekli tüm hizmetleri alıyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine, mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmettin Erbakan Mustafa Bayındır Kurban Bayramı Şehitkamil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title