Haberler

Şehitkamil'de Köy Konağı Projesi Hayata Geçiriliyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun geçtiğimiz yıl yerel seçimlerde seçim beyannamesinde bulunan Köy Konağı projesinin ilki, Büyükpınar Köyü’nde hayata geçiriliyor.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun geçtiğimiz yıl yerel seçimlerde seçim beyannamesinde bulunan Köy Konağı projesinin ilki, Büyükpınar Köyü'nde hayata geçiriliyor. Temel kazı çalışmalarının başladığı Köy Konağının yapımı vatandaşları memnun etti.

Geçtiğimiz yıl yerel seçimlerde yeni mahalle olan köylere Köy Konağı yapma sözü veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu sözünü yerinde tutarak, ilk Köy Konağı'nı Sam Mahallesi'ne bağlı Büyükpınar Mahallesi'nde yapımına başladı. Köy Konağı için ilk yer teminini Büyükpınar Mahallesi'nin yapmasıyla birlikte temel açma çalışmalarına başlayan Şehitkamil Belediyesi ekipleri, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Kısa süre içerisinde Köy Konağını tamamlayıp mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefleyen Şehitkamil Belediyesi, bu çalışmasıyla da büyük bir başarıya imza atıyor. Şehitkamil Belediyesi, Sosyal Tesisi bulunmayan ve mahalle statüsüne geçen her köy için Köy Konağı yapmayı hedefliyor. İlk Köy Konağının mahallelerine yapılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getiren mahalle sakinlerinden Murat Acar, "Geçtiğimiz yerel seçimlerde Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, seçim beyannamesinde Köy Konağı projesi vardı. Mahalle statüsüne geçen ve Sosyal Tesisi bulunmayan her mahalleye bir Köy Konağı yapacağı sözünü vermişti. Bugünde başkanımız verdiği sözü yerine getiriyor ve mahallemize güzel bir Sosyal Tesis yapıyor. Mahalle sakinlerimiz burada rahat bir şekilde taziyelerini kabul edecek. Şuan inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekten de çok güzel hizmetler görüyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Mahallemize yapılan bu hizmetten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

title