Haberler

Şehitkamil'de Futbol Aşkıyla Omuz Omuza

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca, 25 Aralık Kurtuluş Günü Kutlama Etkinleri kapsamında organize edilen Kulüpler Arası Futbol Kurtuluş Kupası, 8 farklı kulüpten 120 yıldız kramponu yeşil sahada buluşturdu.

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca, 25 Aralık Kurtuluş Günü Kutlama Etkinleri kapsamında organize edilen Kulüpler Arası Futbol Kurtuluş Kupası, 8 farklı kulüpten 120 yıldız kramponu yeşil sahada buluşturdu.

Yeşil sahada centilmenliğe teşvik, Şehitkamil Belediyesinin organize ettiği Kulüpler Arası Kurtuluş Futbol Kupasında da devam ediyor. 8 farklı kulübün katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda 120 yıldız krampon, meşin yuvarlığın peşinde dostça mücadele ediyor. Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen organizasyonla ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Özaykut, etkinlikler sonunda yeşil sahada kazananın dostluk ve kardeşlik olacağını söyledi.

"Katılımcılara başarılar diliyorum"

Centilmence yarışan, dostluk ve barış duygularıyla spor yapabilen öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Özaykut, "Şehitkamil Belediyemiz, kurtuluş günü etkinlikleri çerçevesinde birçok kültürel ve sportif organizasyon düzenliyor. Bunların bir ayağı da Gazikent İlçe Stadyumunun yeşil çimlerinde gerçekleştiriliyor. Katılımcı tüm kulüplerimizin teknik adamlarının ortak hedefi centilmence yarışan, dostluk ve barış duygularıyla spor yapabilen öğrenciler yetiştirmek. Ben tüm katılımcı kulüplerimize teşekkür ediyor, kupanın kalan maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"Kupanın kazananı dostluk olacak"

Yeşil sahada düzenlenen anlamlı organizasyona katılan kulüplerden Gazişehir Spor Kulübü Başkanı Hasan Kocahal, Şehitkamil Belediyesinin düzenlendiği sportif organizasyonların sporcularının fiziksel ve manevi gelişimlerine büyük katkı sağladığını kaydetti. Kocahal, "Şehitkamil Belediyemiz, yıl içerisinde düzenlediği sportif organizasyonlarla sporcularımızın fiziksel ve manevi gelişimlerine büyük katkı sağlıyor. Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kulüpler Arası Futbol Kurtuluş Kupasına katılmak, katılımcı tüm spor kulüplerinin sporcularının yeşil sahada omuz omuza dayanışması, kaynaşması bizler adına memnuniyet verici. Ben organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli mesai arkadaşlarına katılımcı tüm kulüplerimizin yöneticileri, antrenörleri ile sporcuları adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kupanın kazananı dostluk olacak. Bu tip organizasyonların sayısının artmasını temenni ediyor, sporcu öğrencilerimize spor hayatları boyunca başarılar diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title