Haberler

Şehitkamil'de 1. Kademe Basketbol Antrenörlük Kursu Başladı

TBF Eğitim Kurulu’nun 2014 yılı programındaki ilk organizasyon olan ‘1. Kademe E Antrenör Kursu’ Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde start aldı.

TBF Eğitim Kurulu'nun 2014 yılı programındaki ilk organizasyon olan '1. Kademe E Antrenör Kursu' Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde start aldı. Kurs öncesinde yapılan değerlendirme sınavı sonrası eğitim almaya hak kazanan 41 antrenör adayının katılımı gerçekleştirilecek olan antrenörlük kursu, 23 Şubat 2014 tarihine kadar devam edecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanlığı'nın 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve yılın ilk eğitim faaliyeti olmasıyla ayrı bir değer kazanan kursta, bir ilkte kurs öncesi antrenör adaylarına yönelik yapılan eleme testi oldu. Temel tekniklerinin uygulanmasına dayanan Teknik Yeterlilik Sınavı'na katılan 51 kişi arasından başarılı olan 41 antrenör adayı kurs müfredatında yer alan tüm dersleri başarıyla tamamlamaları halinde 1. kademe antrenörlük belgesine sahip olacak.

BAŞKAN FADILOĞLU'NA FEDERASYON HEYETİNDEN BÜYÜK TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen TBF 1. Kademe Antrenörlük Kursu Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde, federasyon eğitim kurulu ve antrenör adaylarının onuruna verilen kokteyle ile start aldı. Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Kamil Uzun, Kurs ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "2014 yılının ilk eğitim faaliyetini Gaziantep'te icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz, Şehitkamil Belediyemiz kursa çok güzel bir ev sahipliği yapıyor. Ben Federasyonumuz ve kursta eğitim gören antrenör adaylarımız adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve kıymetli ekibine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Yine Gaziantep'te misafirperverlikleri ile bizleri mutlu eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Faruk Şiran'a ve Federasyon il temsilcimiz Sayın Güven Alkoçak ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum" İfadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Şehitkamil Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title