Haberler

Şehitkamil Belediyesi'nden Beden Dili Semineri

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen programda "İletişim ve Beden dili" konusunda seminer veren Ahmet Şerif İzgören, vatandaşları çeşitli konularda bilgilendirdi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen programda "İletişim ve Beden dili" konusunda seminer veren Ahmet Şerif İzgören, vatandaşları çeşitli konularda bilgilendirdi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen seminerde, "İletişim ve Beden dili" konusunda vatandaşları bilgilendiren Ahmet Şerif İzgören, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Semineri dinlemek için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlar bin 70 kişilik büyük salona akın etmenin yanı sıra sinevizasyon aracılığıyla görüntü verilen diğer salonları da doldurdular. Aynı anda binlerce vatandaşın izlediği programda Ahmet Şerif İzgören, insanların birbirlerine nasıl davranmaları gerektiğini, beden dilinin nerelerde kullanılmasını ve iletişimde hangi hususlara dikkat edilmesi gibi konulara değindi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren semineri pür dikkat dinleyen vatandaşlar,

program sonunda İzgören'i alkış yağmuruna tutular. Seminerin çok güzel geçtiğini söyleyen vatandaşlar, "Şehitkamil Belediyesi'nin organizasyonunda gerçekleşen seminer hepimizi mutlu etti. Çünkü, seminerde gündelik hayatımızı yakından ilgilendiren iletişim ve beden dili konuları anlatıldı. Binlerce kişi Ahmet Şerif İzgören hocamızı dinlemek için geldi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na semineri düzenlediği için teşekkür ediyoruz" dediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şerif İzgören Şehitkamil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title