Haberler

Şehit Yüzbaşı Özdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir'in Türk bayrağına sarılı tabutu Şehidin ailesinden görüntü Şehit eşi Pınar Özdemir'in tabuta sarılması Şehit annesi Hürü Özdemir'in tabuta sarılması Protokolden detay Şehidin babası Necip Özdemir'in saf tutmasından detay Şehidin cenazesinin sol yolculuğuna uğurlanması Şehit eşi Pınar Özdemir'in eşinin tabutuna yürüyerek eşlik etmesi Şehit Yüzbaşı Özdemir son yolculuğuna uğurlandı Nusaybin'de PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in cenazesi memleketi Mersin'de toprağa verildi Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in (36) cenazesi, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir'in Türk bayrağına sarılı tabutu

Şehidin ailesinden görüntü

Şehit eşi Pınar Özdemir'in tabuta sarılması

Şehit annesi Hürü Özdemir'in tabuta sarılması

Protokolden detay

Şehidin babası Necip Özdemir'in saf tutmasından detay

Şehidin cenazesinin sol yolculuğuna uğurlanması

Şehit eşi Pınar Özdemir'in eşinin tabutuna yürüyerek eşlik etmesi Şehit Yüzbaşı Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

Nusaybin'de PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in cenazesi memleketi Mersin'de toprağa verildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in (36) cenazesi, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Tarsus Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin cenazesi törenin düzenleneceği Ulu Cami'ye getirildi.

Törene şehidin 7 ay önce evlendiği eşi Pınar, annesi Hürü ile Çamlıyayla ilçesinin Fakılar Mahallesi muhtarı olan babası Necip Özdemir ve aile yakınları ile Mersin Valisi Özdemir Çakacak, bazı milletvekilleri, Akdeniz Bölge ve Mersin Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Adana Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, siyasi parti temsilcileri, askeri ve mülki erkan, şehidin çok sayıda silah arkadaşı ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin eşi Pınar Özdemir, törene elindeki kırmızı ve beyaz renkte çiçeklerle katılırken, bir süre eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak ağladı.

Mersin İl Müftü Vekili Mahmut Atıcı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi Tarsus Şehitliği'nde toprağa verildi.

Tören sırasında fenalaşan şehidin yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti.

Nusaybin'in Fırat Mahallesi'nde önceki gün terör örgütü PKK mensuplarının bir eve tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Yüzbaşı Halil Özdemir (36) ile bir asker şehit düşmüş, 5 güvenlik görevlisi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Halil Özdemir Tarsus Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
title