Haberler

Şehit Yakınları ve Gazilere İftar

Dörtyol Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gazilere iftar verildi.

Dörtyol Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gazilere iftar verildi.

Bir lokantada düzenlenen iftarda konuşan Kaymakam Recep Soytürk, vatan için canlarını seve seve vermiş şehitlerin yakınlarıyla iftarda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaymakamlık olarak şehit yakınları ve gazilere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Soytürk, şöyle devam etti:

"Terör nedeni ile meydana gelen olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimizin yakınları ve  gazilerimizle beraber  iftarda aynı ortamı  paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Sizlere her zaman kapımız açıktır. İlk kez bu kadar geniş bir ortamda birlikteyiz ama zaman zaman fırsatımız olduğunda sizleri evlerinizde de ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Yemeğe katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim."

Programa, ilçe müftüsü Müftüsü Hüseyin Tamer, kurum müdürleri ve çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Soytürk Dörtyol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title