Haberler

Şehit Uzman Çavuş'un Konya'daki Baba Evinde Yas

Bingöl'ün Genç ilçesi Suveren Mahallesi mevkiinde teröristlerce demiryoluna döşenen el yapımı bombanın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen 38 yaşındaki Patlayıcı Madde İmha Uzmanı Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş'in Konya'nın Kadınhanı İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Bingöl'ün Genç ilçesi Suveren Mahallesi mevkiinde teröristlerce demiryoluna döşenen el yapımı bombanın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen 38 yaşındaki Patlayıcı Madde İmha Uzmanı Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş'in Konya'nın Kadınhanı İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Kadınhanı İlçesi İstiklal Mahallesi'nde oturan babası 72 yaşındaki Abdurrahman Ateş'in evine gelen yetkililer oğlu Veli Ateş'in şehit olduğu haberini vererek baş sağlığı diledi. Uzman Çavuş Ateş'in şehit olduğu haberi ailesini yasa boğdu. Ateş'in baba evi Türk Bayrakları ile donatıldı. Evli ve bir erkek çocuk babası olduğu öğrenilen şehit uzman Çavuş Ateş'in ailesi ile birlikte yaklaşık 20 gün önce memleketi olan Kadınhanı İlçesi'ne geldiği ve yakınlarıyla hasret giderdiği öğrenildi. 2 ay önce Hatay'dan Bingöl'e tayinin çıktığı öğrenilen şehit Uzman Çavuş Veli Ateş'in ev hanımı olan eşi Sevgi ve 5 yaşındaki oğlu Abdurrahman'ın da birlikte yeni görev yerine götürdüğü belirtildi.

Şehit Uzman Çavuş'un baba ocağı da yakınlarının ve komşularının akınına uğradı. Konya Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve Alay Komutanı 1'inci Yardımcısı Kurmay Albay Ümit Fidan da Şehit Uzman Çavuş Ateş'in evini ziyaret ederek babası Abdurrahman Ateş'e baş sağlığı diledi. Şehit Uzman Çavuş Veli Ateş yarın Kadınhanı İbrahim Paşa Camisi'nde kılınacak Cuma namazının ardından ilçede bulunan aile mezarlığında toprağa verilecek. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadınhanı Bingöl Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title