Haberler

Şehit Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

BATMAN'ın Kozluk İlçesi Bekirhan Beldesi'nde jandarma karakoluna 9 Haziran'da PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 34 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Gülnar'ın cenazesi memleketi Mersin'in Silifke İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bir çocuk babası şehidin cenazesi Sayağzı Mahallesi'ndeki baba evine götürülerek, helallik alınmasının ardından İmam-ı Azam Cami'ine getirildi. Cenazenin camiye getirilişi sırasında şehidin babası Halil, annesi Döne ve eşi Dilber Gülnar ile yakınları sinir krizleri geçirip gözyaşlarına boğuldu. Cenaze törenine Vali Özdemir Çakacak, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, Kaymakam Şevket Cinbir, Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Turgut, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Çakacak acılı baba ve anneyi teselli ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Kaymakam Cinbir'in eşi Hayriye Cinbir de asker kıyafeti giydirilen şehidin 4 yaşındaki oğlu Halil ile eşi Dilber Gülnar'ı teselli etti.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit Ali Gülnar'ın naaşı, askerler tarafından omuzlara alınarak bir süre yürütüldükten sonra top aracına konuldu. Türk bayrağı açan vatandaşlar da attıkları sloganlarla terör örgütüne lanetler yağdırdı.

Ali Günar'ın cenazesi götürüldüğü Silifke Şehitliği'nde sonsuzluğa uğurlandı. - Silifkemersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silifke Kozluk Mersin Gülnar Politika Güncel Haberler

title