Haberler

Şehit Uzman Çavuş Onur Alkan Babaevinde Yas Var

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Onur Alkan'ın Sivas'taki babaevinde hüzün var.Şehit Alkan'ın, Akıncılar ilçesi Gönen Mahallesi'ndeki babaevine giden Kaymakam Yaşar Kemal Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hasan Şen, İlçe Jandarma Komutanı Salih İrikardeş ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Semerci, acı haberi aileye verdi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Onur Alkan'ın Sivas'taki babaevinde hüzün var.

Şehit Alkan'ın, Akıncılar ilçesi Gönen Mahallesi'ndeki babaevine giden Kaymakam Yaşar Kemal Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hasan Şen, İlçe Jandarma Komutanı Salih İrikardeş ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Semerci, acı haberi aileye verdi.

Oğullarının şehit olduğunu öğrenince fenalık geçiren baba Ramazan ile anne Saniye Alkan'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

İlçe Tarım Müdürlüğünde memur olarak görev yapan baba Alkan'ı, Kaymakam Yılmaz ile diğer protokol üyeleri teskin etmeye çalıştı.

Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Sağlık ekipleri de evin önünde hazır bekletiliyor.

Gülşah Alkan ile 16 Temmuz'da evlenen şehit Onur Alkan'ın 6 ay önce göreve başladığı ve Lice'nin ilk görev yeri olduğu belirtildi.

Şehit Uzman Çavuş Alkan cenazesinin yarın ikindi namazının ardından ilçede son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yaşar Kemal Yılmaz Diyarbakır Onur Alkan Lice Politika Güncel Haberler

title