Haberler

Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün Sosyal Medyadaki Mesajı Açıklaması

Siirt’in Şirvan ve Pervari ilçesi arasında askeri aracın geçişi esnasında PKK’lı teröristler tarafından tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hakan Aktürk’ün görev yaptığı bölgeyle ilgili paylaşımı, teröristlerle mücadele sitemini de ortaya koyuyor.

Siirt'in Şirvan ve Pervari ilçesi arasında askeri aracın geçişi esnasında PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün görev yaptığı bölgeyle ilgili paylaşımı, teröristlerle mücadele sitemini de ortaya koyuyor.

Mesajında, mücadelenin dağda olması gerektiğini söyleyen Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk, askerin dağa çıkmadığı sürece sonuç alamayacağına dikkat çekiyor.

Aktürk 4 Ağustos tarihinde paylaştığı mesajında şöyle diyor:

"Şu bir gerçek, kamplardakiler uyandı artık. Arazide artık küçük grupların dolaştığını duyuyoruz. Toplu hedef olmamak için mi, eylem yapmak için mi bilinmez. Dağları sahipsiz buldular. Dağa asker çıkmadığı sürece bir sonuç a-lı-na-maz. Defansta duran takım gol yemeye mahkumdur. Hücum edeceksin ki gol atasın. Arslanları bağlamışlar birliğe, dağ taş ite, köpeğe kalmış." - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pervari Şirvan Siirt Politika Güncel Haberler

title