Haberler

Şehit Uzman Çavuş Fatih Özdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin cenazesinin baba evine getirilmesi Şehidin yakınlarının ağlaması Şehidin cenaze namazının kılınması Şehit için helallik alınması Şehidin uğurlanması Şehitlerimizi uğurluyoruz Çukurca'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Özdemir'in cenazesi memleketi Niğde'de defnedildi Hakkari Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada şehit olan 26 yaşındaki uzman çavuş Fatih Özdemir, memleketi Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin cenazesinin baba evine getirilmesi

Şehidin yakınlarının ağlaması

Şehidin cenaze namazının kılınması

Şehit için helallik alınması

Şehidin uğurlanması Şehitlerimizi uğurluyoruz

Çukurca'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Özdemir'in cenazesi memleketi Niğde'de defnedildi

Hakkari Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada şehit olan 26 yaşındaki uzman çavuş Fatih Özdemir, memleketi Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, gece saatlerinde Adana'dan karayoluyla Niğde Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Buradan Merkez Dere Mahallesi'nde ikamet eden ağabeyi Esen Özdemir'in evine getirilen şehit için helallik alındı. Helallik alınması sırasında şehidin eşi Nuray, babası Hasan Özdemir ve ağabeyleri ile şehit amcasının üniformasını giyen bir kız çocuğu da gözyaşlarını tutamadı.

Niğde Belediye Başkanlığına ait cenaze aracıyla kent merkezindeki Çelebi Hüsamettin Camisi'ne getirilen şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, 5 ağabeyi tarafından araçtan indirilerek musalla taşına konuldu.

Tabutun başında nöbet tutan bir askerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Şehidin naaşı, öğle vakti kılınan namazın ardından Niğde Şehitliği'ne defnedildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Plan ve Hareket Daire Başkanı Tuğgeneral İbrahim Lütfi Nuhoğlu, Garnizon Komutanı Albay İbrahim Taşkın, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve çok sayıda vatandaş k

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Özdemir Çukurca Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title