Haberler

Şehit Uzman Çavuş Ali Şahin'in Babaevinde Yas

Görüntü Dökümü : -Şehit haberinin anne ve babaya verilmesi -Şehit Şahin'in fotoğrafı -Evin önüne Türk bayrağı asılması -Baba evinden genel görüntü Diyarbakır'daki terör saldırısı Sur ilçesindeki operasyonda yaralan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Ali Şahin'in babaevinde yas var Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, dün terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in (26) Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki baba ocağı yasa büründü.

Görüntü Dökümü :

-Şehit haberinin anne ve babaya verilmesi

-Şehit Şahin'in fotoğrafı

-Evin önüne Türk bayrağı asılması

-Baba evinden genel görüntü Diyarbakır'daki terör saldırısı

Sur ilçesindeki operasyonda yaralan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Ali Şahin'in babaevinde yas var

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, dün terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in (26) Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki baba ocağı yasa büründü.

Şahin'in Kurtuluş Mahallesi'ndeki babaevine gelen yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde baba Mehmet Emin ve anne Hazar Şahin'e oğullarının şehit düştüğü haberini verdi.

Acı haberi alan aileyi yakınları teselli etmeye çalışırken, evin bulunduğu binaya Türk bayrağı asıldı.

Bekar şehit Şahin'in, Ağrı'nın Patnos ilçesinde görev yaptığı, geçici olarak 15 gün önce Diyarbakır'a geldiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Ali Şahin Turgutlu Politika Güncel Haberler

title