Haberler

Şehit Uzman Çavuş Adıgüzel Bayram Sonrası Evlenecekti (2)

Nevşehir, ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in cenazesi, Diyarbakır'daki askeri törenin ardından askeri uçakla Kapadokya Havalimanı'na getirildi.

Nevşehir, ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in cenazesi, Diyarbakır'daki askeri törenin ardından askeri uçakla Kapadokya Havalimanı'na getirildi.

Buradan cenaze aracına alınan şehit askerin cenazesi, uzun bir konvoy eşliğinde Acıgöl İlçesi merkezindeki baba evine getirildi. Evin önünde babası Mustafa ve annesi Hacer Adıgüzel ile nişanlısı Emine Altıntaş, Türk bayrağı sarılı tabuta kapanarak uzun süre gözyaşı döktü. Nevşehir Müftü Yardımcısı Celalettin Altınkaya, ailesi ve yakınlarından şehit için helallik istedi.

Evin önünde omuzlara alınan Adıgüzel'in cenazesi, tekrar araca konuldu ve cenaze namazının kılınacağı Acıgöl Merkez Orta Camii'ne getirildi. Burada öğle namazının ardından, şehit asker için cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, şehidin yakınları ve binlerce kişi katıldı. Cenaze namazına katılan bir grup büyük boy Türk bayrağı açtı. Namazın ardından, şehit Latif Adıgüzel'in cenazesi, Acıgöl Karayel mezarlığına gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kapadokya Nevşehir Lice Politika Güncel Haberler

title