Haberler

Şehit Üsteğmenin Ailesine Aldığı Evi Belediye Yenileyecek (2)

Adı MESİRE ALANINA VERİLECEK

GAZİANTEP'in Nizip İlçe Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, geçen 23 Ocak günü Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerce şehit edilen Üsteğmen Uğur Taşçı'nın isminin ilçede yeni yapılacak mesire alanına verileceğini söyledi.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, aslen Nizipli olan ancak yıllar önce İstanbul'a göç eden şehit Üsteğmen Uğur Taşçı'nın babasına hediye etmek için satın aldığı ve restore ettirmeden teröristlerce şehit edilmesinin ardından gündeme gelen 2 katlı evde inceleme yaptı. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ ile birlikte evi gecen ve sokak sakinleri ile sohbet eden Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, şehit üsteğmenin satın aldığı evin restorasyonuna hemen başlanacağını ve 3 ay içerisinde de bitirileceğini söyledi.

Başkan Akdoğan, ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılacak olan 40 dönüm alan üzerindeki mesire alanına da şehit Üsteğmen Uğur Taşçı'nın isminin verileceğini belirterek, "Bu mesire alanı da 3 ay içerisinde bitirilecek. Böylece hem şehidimizin evini hem de ismini vereceğimiz mesire alanını birlikte açabileceğiz" dedi. - Akdoğan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Cizre Nizip Politika Güncel Haberler

title