Haberler

Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Şehit Üsteğmen Arif Kalafat son yolculuğuna uğurlanıyorİSTANBUL - Bingöl'de terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Arif Kalafat son yolcuğuna uğurlanıyor.

Şehit Üsteğmen Arif Kalafat son yolculuğuna uğurlanıyor

İSTANBUL - Bingöl'de terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Arif Kalafat son yolcuğuna uğurlanıyor.

Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyon kapsamında teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Üsteğmen Arif Kalafat yaralanarak Elazığ'daki Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılmıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Kalafat için cenaze töreni düzenleniyor. Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Bakan Işık'ın cenaze töreninde çok üzgün olduğu görüldü. Şehidin yakınları gözyaşlarını tutamazken aile fertlerinden bazıları ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Şehidin cenazesi ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fırat Üniversitesi Fikri Işık Elazığ Bingöl Genel Haberler

title