Haberler

Şehit Savcı Kiraz İçin Camide Mevlit Okutuldu

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümünün 7. günü dolayısıyla, Başakşehir'deki İmam Azam Camii'nde bu akşam mevlit okutuldu.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümünün 7. günü dolayısıyla, Başakşehir'deki İmam Azam Camii'nde bu akşam mevlit okutuldu. Mevlide İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da katıldı.

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRK İstanbul DHA

Geçen hafta Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda odasında rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için, ikametinin bulunduğu Başakşehir'deki İmam Azam Camii'nde mevlit okutuldu.

Akşam namazından sonra okutulan mevlide, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit savcı Kiraz anısına cami Türk bayrakları ile donatıldı; cami avlusuna Kiraz'ın fotoğrafı asıldı.

Akşam namazının ardından, Başakşehir Müftüsü Remzi Pehlivan kısa bir konuşma yaptı. Pehlivan, 'Şehitler kervanına bir güzel insan daha katılmıştır. Savcımız aramızdan ayrılmıştır ama, inşallah onun şahadeti güzel gelişmelere vesile olur. Hepimizin başı sağ olsun dedi.

Daha sonra, savcı Mehmet Selim Kiraz için önce Kur'an-ı Kerim, ardından da mevlit okutuldu. Mevlidin ardından, konuklara cami avlusunda helva, lokum, börek, şerbet ve meşrubat ikram edildi.

Polis, camide ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Selim Kiraz Başakşehir İmam Azam İstanbul Politika Güncel Haberler

title