Haberler

Şehit Polislerin Adları Kütüphanede Yaşatılıyor

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı ‘ kapsamında iki okulda açılan iki farklı kütüphaneye törenle şehit polislerin adları verildi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı ' kapsamında iki okulda açılan iki farklı kütüphaneye törenle şehit polislerin adları verildi.

Sosyal Bilimler Lisesi'ne 2013 yılında şehit olan Durmuş Duran Bülbül, Durdu Muzaffer Marşap Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kütüphanesine ise 2015 yılında Şanlıurfa Ceylanpınar'da Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinde uğradığı saldırı sonrasında şehit olan polis memuru Feyyaz Yumuşak'ın ismi verildi.

İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, "Projemiz çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal girişimlerinin sağlanmasına, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesine, sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır."dedi.

Şehit polis memuru Durmuş Turan Bülbül'ün eşi Sibel Bülbül ise törende duygulandığını belirterek gururlu olduğunu söyledi.

Şehit polis memuru Feyyaz Yumuşak'ın babası Mustafa Yumuşak ise böyle olmasını istemediğini söyleyerek duygulandığını ifade etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Mahallesi Ceylanpınar Şanlıurfa Yerel Haberler

title