Haberler

Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla şehit polisler için mevlit okuttu.

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla şehit polisler için mevlit okuttu.

Çarşıbaşı Camisi'nde, ikindi namazı öncesi cami imamı ve hatibi Ramazan Arayıcı'nın okuduğu mevlidin ardından İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, şehit olan tüm güvenlik güçleri için dua etti.

Mevlide katılan Sungurlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Durmaz, yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit polisler için mevlit okuttuklarını belirtti.

Durmaz, "Vatanımızın birlik ve beraberliği, vatandaşlarımızın huzuru için gece gündüz demeden çalışan ve şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin gözü arkada kalmasın. Onların aileleri bizlere emanet ve bizler, bu emanetlere sahip çıkmak için gereken her şeyi yapacağız. Her zaman destekçileri olacağız." dedi.

Camiye gelen vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Mevlide, Meslek Yüksekokulu Müdürü Kubilay Karacif, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Müftü İbrahim Köksal, polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Köksal Çarşıbaşı Sungurlu Politika Güncel Haberler

title