Haberler

Şehit Polisin Nişanlısı, "Koyun Koyuna Gömün Bizi" Diye Ağıt Yaktı

Güncelleme:

Van'da PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Hacı Ahmet Öztürk'ün gelecek ay evleneceği nişanlısı, "Koyun koyuna gömün bizi" diye ağıt yaktı.

Van'da PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda polis memuru Hacı Ahmet Öztürk şehit düştü. Acı haberi alan nişanlısı "Koyun koyuna gömün bizi" diyerek feryat etti.

BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ

Van'ın İpekyolu ilçesinde 2 Nisan Polis Merkezi ve Polisevi önünde PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Hacı Ahmet Öztürk'ün Adana'daki baba ocağına ateş düştü.

TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Öztürk'ün şehit haberi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki ailesine, meslektaşları tarafından verildi. Şehit evinin bulunduğu sokak, Türk bayraklarıyla donatıldı.

"KOYUN KOYUNA GÖMÜN BİZİ"

Şehidin 30 Eylül'de evleneceği nişanlısı Sevilay Gündüz, "Ben onsuz yaşayamam. Beni de gömün. Koyun koyuna gömün bizi" diye ağıt yaktı.

MEMLEKETİNDE DEFNEDİLECEK

Şehit polis memurunun naaşı Van'da düzenlenecek törenin ardından Adana'ya getirilerek, Kabasakal Mezarlığı'nda kılınacak cenaze namazının ardından Hacılı Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecek.

"BU SENSİZ SON YOLCULUĞUM"

Öte yandan, Şehit Hacı Ahmet Öztürk'ün, sosyal medyada, Adana Havalimanı'nda nişanlısı Sevilay Gündüz ile selfie yaptığı fotoğrafını paylaşıp, "Üzülme sevdiğim bu sensiz son yolculuğum seni de alıp gideceğim bu diyarlardan" yazdığı ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Öztürk PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
title