Haberler

Şehit Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi! Batman Tekbirlerle İnledi

Güncelleme:

Batman'da şehit düşen Özel Harekatçı Nedim Erbay'ın cenazesi törenle memleketine uğurlandı. Şehidin cenazesi arabaya konurken meslektaşlarının tekbirleri kenti inletti.

Batman'da pkk'lı teröristlerin yola tuzakladığı bombayı polis zırhlı aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit olan Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube'de görevli polis memuru 49 yaşındaki Nedim Erbay'ın cenazesi törenle memleketine uğurlandı.

Şehit polisin tabutunu özel harekat polisleri omuzlarında taşıdı. Özel harekar polisleri cenazeyi taşırken tekbir getirdi ve bütün kent bu sesle inledi.

UZAKTAN KUMANDA İLE PATLATILDI

Kozluk İlçesi karayolu üzerinde bulunan Dövecik Köyü yakınlarında karayolundaki menfeze bomba tuzaklayan PKK'lı teröristler, bombayı özel harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi.

ŞEHİT DÜŞTÜ

Tahrip gücü yüksek bombanın şiddetli patlamasıyla birlikte zırhlı araçta bulunan özel harekat polisi Nedim Erbay şehit olurken, polis memurları Evren Gül, Şakir Kıymet ve İbrahim Coşkun ile zırhlı aracın arkasından gelen kamyonette bulunan Hamdullah Aydın ile birlikte toplam 4 kişi yaralandı.

Yaralılar, Batman Bölge Devlet Hastanesi ile özel hastanelere kaldırıldı. Özel hastanede tedavi gören ve durumu ağır olan 39 yaşındaki Hamdullah Aydın, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Aydın'ın cenazesi, yapılan otopsi ardından dün gece Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde toprağa verildi.

TEKBİRLERLE SON VEDA

Teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru Nedim Erbay için Batman Emniyet Müdürlüğü'nde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Azmi Çelik, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, şehidin yakınları, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

Törende şehit Erbay'ın Türk bayrağına sarılı tabutunu birlikte görev yaptığı meslektaşları omuzlarına alarak taşıdı. Taşırken polisler tekbirlerle kenti inletti. Erbay'ın cenazesi uçakla toprağa verilmek üzere memleketi Manisa'ya gönderildi.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Batman Kozluk Aydın Güncel Haberler

title