Haberler

Şehit Polis Soner Yıldırım'ın Baba Evinde Yas Var

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asılması-Şehidin baba evinden detaylar-Şehit babası Mahmut Yıldırım-Şehidin dedesi Ali Yıldırım Şırnak'taki polise bombalı saldırı-Trabzonlu şehit polis memurunun babası Mahmut Yıldırım: "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu" Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Soner Yıldırım'ın babası Mahmut Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asılması-Şehidin baba evinden detaylar-Şehit babası Mahmut Yıldırım-Şehidin dedesi Ali Yıldırım Şırnak'taki polise bombalı saldırı-Trabzonlu şehit polis memurunun babası Mahmut Yıldırım : "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu" Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Soner Yıldırım'ın babası Mahmut Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu" dedi.Ambulans şoförü olarak Tonya'da görev yapan baba Mahmut Yıldırım, acı haberi almasının ardından Soğuksu Mahallesi'ndeki evine geldi.Yakınları tarafından karşılanan ve sinir krizi geçiren Yıldırım'ı, arkadaşları ve polis memurları sakinleştirmeye çalıştı. Allah'tan sabır dileyen baba Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, 'düşmanlarla savaşacağım' diyordu. O kadar cesaretliydi ki bu işi veren Allah" diye konuştu.Şehit polis memurunun 76 yaşındaki dedesi Ali Yıldırım ise bu yaşta böyle bir acı yaşamayı aklından bile geçirmediğini söyledi.Öte yandan, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ile AK Parti İl Başkanı Haydar Revi de acılı aileyi ziyaret ederek taziyelerini iletti.Şırnak-Uludere karayolunun 2'nci kilometresinde uygulama yapan polis ekibine saat 05.30 sıralarında terör örgütü PKK mensupları bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, polis memurları Soner Yıldırım ve Şahin Altmış şehit düşmüş, 5 polis memuru da yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Yıldırım Soner Yıldırım Ali Yıldırım Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title