Haberler

Şehit Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep'te, yaklaşık 10 gün önce devriye görevi yaptığı sırada polis aracına açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin Gümüş, son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep'te, yaklaşık 10 gün önce devriye görevi yaptığı sırada polis aracına açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin Gümüş, son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Gümüş'ün cenazesi, Asri Mezarlıkta hazırlandıktan sonra tören için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesine getirildi.

İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, burada yaptığı konuşmada, dün olduğu gibi bugünde birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışacak, vatanımıza milletimize saldırıda bulunabilecek, her türlü terörist faaliyetlerin olacağını ancak kahraman Türk halkının, kahraman kolluk kuvvetlerinin mücadelesi ve azimle karşı koyması sayesinde bu tür terörist faaliyetlerin hiçbir zaman başarıya ulaşamayacağını söyledi.

15 Temmuz terör saldırısını hatırlatan Gülveren, "Hain teröristlerin saldırısı karşısında öncelikle aziz Türk milleti, bu teröristlere karşı koymuş ve devlet birliklerimizin hep birlikte hareket ederek mücadeleye nasıl karşı koyduğunu tüm dünya göstermiştir. Dolayısıyla ter türlü terör örgütüyle başta Türk milleti olmak üzere vatandaşlarımız, devletimiz, her zaman karşı koymasını bilecektir." dedi.

3 erkek çocuk annesi şehit eşi Didar Gümüş, "Hüseyinim, şerefinle yaşadın, şerefinle öldün. Şerefsizlere fırsat vermeyeceğiz. Gururum Hüseyin'im, dimdik duracağım, söz veriyorum. Sana son görevimi yapacağım. 3 oğlum var üçünü de polis yapacağım, bayrağı evlatlarım taşıyacak. Üç polis daha yetiştireceğim." diyerek gözyaşı döktü.

Şehit eşi Gümüş, oğulları Halil İbrahim (18), Ahmet (17) ve 11 yaşındaki Arda, tabuta sarılarak ağladı. Bu esnada Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehit eşi Didar Gümüş'ü teselli etti.

Şehidin naaşı daha sonra cenaze namazı için Yeşilkent Mezarlığına getirildi. İl Müftüsü Ahmet Çelik, ikindi namazına müteakip, cenaze namazını kıldırdı.

Törene Vali Ali Yerlikaya, 5. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Hilmi İyilikçi, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Şamil Tayyar, ve Ahmet Uzer, şehidin yakınları ve mesai arkadaşları ile yakınları katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine bağlı sivil ekip, merkez Şahinbey ilçesi Üçoklar Mahallesi'nde 13 Temmuz Çarşamba günü devriye görevi yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan polis memuru Gümüş, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Erhan Gülveren Hüseyin Gümüş Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
title