Haberler

Şehit Polis Memuru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Arnavutköy’de bir şüpheliyle çıkan silahlı çatışmada şehit olan Polis Memuru Ayhan Ölçer, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Arnavutköy'de bir şüpheliyle çıkan silahlı çatışmada şehit olan Polis Memuru Ayhan Ölçer, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Arnavutköy'de bir şüpheliyle çıkan silahlı çatışma sonucu şehit olan Polis Memuru Ayhan Ölçer için Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından şehidin cenazesi Durusu Merkez Camii'ne getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına şehidin ailesi başta olmak üzere İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve çok sayıda mesai arkadaşı katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından helallik alınarak dualar yapıldı. Bu esnada sıcaktan fenalaşan bir çocuk ise bir polis memurunu tarafından caminin yakınında bulunan ambulansa götürüldü. Cenaze töreni boyunca AK Parti Milletvekili Metin Külünk'ün şehidin babasını yalnız bırakmadığı görüldü.

Yapılan duaların ardından şehit polis memuru Ayhan Ölçer'in naaşı defnedilmek üzere Durusu Mezarlığı'na götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy AK Parti İstanbul Durusu Politika Güncel Haberler

title