Haberler

Şehit Polis Memuru Mehmet Öter'in Baba Evinde Yas Var

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Şehidin baba evine gelen polis ve yakınlarından görüntüler Polislerin ve şehit yakınlarının baba evine Türk bayrağı asması Haberi alan komşunun ağlaması Şehidin yakınının açıklaması Şehidin baba evinden detaylar Gaziantep'teki terör saldırısı İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen bombalı araç saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Öter'in şehadet haberi, memleketi Elazığ'a ulaştı Gaziantep'teki terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Öter'in memleketi Elazığ'da yas var. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü önünde bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamayan Öter'in şehadet haberi, Üniversite Mahallesi Yunus Emre Bulvarı'nda bulunan baba evine ulaştı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Şehidin baba evine gelen polis ve yakınlarından görüntüler

Polislerin ve şehit yakınlarının baba evine Türk bayrağı asması

Haberi alan komşunun ağlaması

Şehidin yakınının açıklaması

Şehidin baba evinden detaylar

Gaziantep'teki terör saldırısı

İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen bombalı araç saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Öter'in şehadet haberi, memleketi Elazığ'a ulaştı

Gaziantep'teki terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Öter'in memleketi Elazığ'da yas var.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü önünde bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamayan Öter'in şehadet haberi, Üniversite Mahallesi Yunus Emre Bulvarı'nda bulunan baba evine ulaştı.

Baba evine gelen polis ekipleri ve şehidin yakınları, eve Türk bayrağı astı. İki çocuk sahibi olan Öter'in babası Abdullah, annesi Semanur, eşi Aycan, çocukları Begüm ve Esmanur Öter'in Gaziantep'te oldukları öğrenildi.

Şehit Öter'in cenazesinin Gaziantep'te düzenlenecek olan törenin ardından yarın öğle namazında Mevlana Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından defnedileceği öğrenildi.

Gaziantep'te 1 Mayıs'ta, İl Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 2 polis memuru şehit olmuş, 18'i polis 22 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title