Haberler

Şehit Polis Memuru Hüseyin Danacı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit polis memuru Hüseyin Danacı'nın fotoğrafı Şehidin yakınları Şehidin babası Yılmaz Danacı'nın oğlunun tabutunu ve fotoğrafını öpmesi Şehidin polis olan abisi Fazlı Danacı'nın kardeşinin tabutunu selamlaması Cenaze namazının kılınması Şehidin uğurlanması Şırnak'taki terör operasyonu Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Danacı'nın cenazesi, memleketi Kayseri'de defnedildi Şehidin polis ağabeyi Fazlı Danacı: "Vatan sağ olsun kardeşim, emanetin emanetimdir" Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Hüseyin Danacı'nın cenazesi, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit polis memuru Hüseyin Danacı'nın fotoğrafı

Şehidin yakınları

Şehidin babası Yılmaz Danacı'nın oğlunun tabutunu ve fotoğrafını öpmesi

Şehidin polis olan abisi Fazlı Danacı'nın kardeşinin tabutunu selamlaması

Cenaze namazının kılınması

Şehidin uğurlanması Şırnak'taki terör operasyonu

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Danacı'nın cenazesi, memleketi Kayseri'de defnedildi

Şehidin polis ağabeyi Fazlı Danacı:

"Vatan sağ olsun kardeşim, emanetin emanetimdir"

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Hüseyin Danacı'nın cenazesi, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.

İl merkezindeki Hunat Camisi'nde düzenlenen törene Şehit Polis Memuru Hüseyin Danacı'nın ailesi, yakınları ile Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Yalçın, milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazı öncesinde, şehidin Van'da polis memuru olarak görev yapan ağabeyi Fazlı Danacı, kardeşinin tabutu önüne gelerek selam verdi. Danacı'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, silah arkadaşlarının omuzlarında, tekbirler eşliğinde cenaze nakil aracına konuldu. Bu sırada vatandaşlar "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı.

Şehit Hüseyin Danacı'nın cenazesi, konvoy eşliğinde götürüldüğü Asri Mezarlık içerisinde bulunan Polis Şehitliğine defnedildi. Ağabeyi Danacı, kardeşi toprağa verildiği sırada "Vatan sağ olsun kardeşim, emanetin emanetimdir" dedi. Baba Yılmaz Danacı da oğlunun tabutunu ve fotoğrafını öperek göz yaşı döktü.

Danacı'nın, Şırnak'taki operasyonlarda şubat ayında yaralandığı tedavi olduktan sonra tekrar görev yeri olan Şırnak'a döndüğü öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Şırnak Politika Güncel Haberler

title