Haberler

Şehit Polis Memuru Ali Öztürk'ün Cenazesi Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehit cenazesinin helikopterle getirilmesi- Cenazenin alınması- Cenazenin mezarlığa getirilmesi- Cenaze namazının kılınması- Cenazenin defni- Fenalık geçiren şehit yakınları Silvan'daki roketatarlı saldırı- Silvan'da terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Öztürk'ün cenazesi Çermik ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi Silvan'da polis ekibine yönelik roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Öztürk'ün (25) cenazesi memleketi Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehit cenazesinin helikopterle getirilmesi- Cenazenin alınması- Cenazenin mezarlığa getirilmesi- Cenaze namazının kılınması- Cenazenin defni- Fenalık geçiren şehit yakınları Silvan'daki roketatarlı saldırı- Silvan'da terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Öztürk'ün cenazesi Çermik ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi Silvan'da polis ekibine yönelik roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Öztürk'ün (25) cenazesi memleketi Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde toprağa verildi. Öztürk'ün cenazesi Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğündeki törenin ardından helikopterle Çermik'e getirildi.Gürüz Mahallesi'ndeki baba ocağına helallik alınması için getirilen Öztürk'ün cenazesine çok sayıda vatandaş katıldı.Şehit Öztürk'ün Türk bayrağına sarılı tabutuna dokunan annesi Semra ve eşi Havva Öztürk, uzun süre gözyaşı döktü. Fenalık geçiren şehidin eşi Öztürk'e sağlık ekipleri müdahale etti.Öztürk'ün naaşı burada kılınan cenaze namazının ardından Gürüz Mahalle Mezarlığına defnedildi.Törene katılanlar terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı.

Kaynak: AA / Güncel

Havva Öztürk Ali Öztürk Diyarbakır Çermik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title