Haberler

Şehit Polis Memuru Alagöz'ün Cenazesi Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Şehidin cenaze namazı Şehidin mezarlığa götürülüşü Şehit polis memuru Alagöz'ün cenazesi toprağa verildi İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, memleketi Çorum'da toprağa verildi Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı otomobilin polis aracına çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Alagöz, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Şehidin cenaze namazı

Şehidin mezarlığa götürülüşü Şehit polis memuru Alagöz'ün cenazesi toprağa verildi

İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, memleketi Çorum'da toprağa verildi

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı otomobilin polis aracına çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Alagöz, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

Polis memuru Alagöz'ün, dün akşam saatlerinde Çorum'a getirilen cenazesi, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Ulukavak Mahallesi'ndeki babaevinin önüne getirildi.

Şehit için burada helallik istendi ve dua edildi. Şehidin Babası Ahmet Alagöz, oğlunun fotoğrafını öperek, fotoğrafı tutan polise sarıldı.

Şehidin naaşı daha sonra Ulucami'ye götürüldü. Şehidin babası Ahmet, annesi Ayşe, eşi Özlem ile kardeşleri Mustafa ve Akif Alagöz, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Anne Ayşe Alagöz, "Yavrum benim, göz bebeğim, aslanım" diyerek oğlunun tabutuna sarıldı, fotoğrafını öptü. Alagöz'ü yakınlarını ise kadın polis memuru teselli etmeye çalıştı.

Sık sık tabutun önünde bulunan oğlunun fotoğrafındaki yağmur damlalarını silen baba Ahmet Alagöz de uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin naaşı, öğle namazına müteakip İl Müftüsü Ahmet Akın tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra Ulumezarlık'ta toprağa verildi. Mezarlıkta şehit için meslektaşları tarafından saygı atışı yapıldı.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Ahmet Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Olay

İstanbul Beşiktaş'ta, Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpışmıştı. Araçta bulunan 2 polis memurundan biri otomobilden fırlayarak, diğeri ise otomobilde sıkışarak ağır yaralanmıştı. Araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesinde şehit olmuştu. Ağır yaralanan polis memuru ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Sinan Çetin istanbul alagöz Politika Güncel Haberler

title