Haberler

Şehit Polis İçin Muğla'da Tören

Görevi esnasında aracının kaza yapması sonucu şehit düşen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Grup Amirliği’nde görevli Komiser Ali Can Dövüşçü (24) için Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Görevi esnasında aracının kaza yapması sonucu şehit düşen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Grup Amirliği'nde görevli Komiser Ali Can Dövüşçü (24) için Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Görev için Yatağan'dan Milas'a 48 KY 864 plakalı araç ile seyir halinde iken Milas Korucuk Kavşağında kullandığı aracın kontrolden çıkması sonucu şehit düşen Komiser Ali Can Dövüşçü kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Komiser Dövüşçü için Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Vali Amir Çiçek, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, şehit polisin mesai arkadaşları, annesi Gülşen, babası Ömer ve kız kardeşi Eda Dövüşçü ile askeri erkan katıldı.

Törende konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, Ali Can Dövüşçü'nün vatan millet sevgisini uygulamalarda gösteren birisi olduğunu, verilen her görevde canla başla çalışarak kendini ön plana attığını açıkladı.

Görev şehidi polis için düzenlenen törende Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından dua okunmasının ardından şehit polis cenaze aracına taşındı. Şehit Polis Ali Can Dövüşçü'nün naaşı doğum yeri olan Osmaniye Kadirli ilçesinde toprağa verilecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Can Yatağan Milas Muğla 3.Sayfa Haberler

title