Haberler

Şehit Polis Gültekin Tırpan'ın Cenazesi Amasya'ya Getirildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Havaalanından görüntü Şehitin yakınları Şehit yakınları Cenazenin uçaktan indirilmesi Şırnak'taki terör saldırısı Saldırıda şehit olan polis memuru Gültekin Tırpan'ın cenazesi Amasya'ya getirildi Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce zırhlı polis aracının geçişi esnasında düzenlenen saldırıda yaralanan ve daha sonra Şırnak Asker Hastanesinde şehit olan polis memuru Gültekin Tırpan'ın (26) cenazesi askeri uçakla Merzifon Havaalanı'na getirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Havaalanından görüntü

Şehitin yakınları

Şehit yakınları

Cenazenin uçaktan indirilmesi Şırnak'taki terör saldırısı

Saldırıda şehit olan polis memuru Gültekin Tırpan'ın cenazesi Amasya'ya getirildi

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce zırhlı polis aracının geçişi esnasında düzenlenen saldırıda yaralanan ve daha sonra Şırnak Asker Hastanesinde şehit olan polis memuru Gültekin Tırpan'ın (26) cenazesi askeri uçakla Merzifon Havaalanı'na getirildi.

Şehidin cenazesi burada annesi Neriman, babası Hüseyin Tırpan ile yakınları ve Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı tarafından karşılandı.

Daha sonra karayoluyla Amasya'ya götürülen şehidin cenazesinin, yarın kentte düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

İdil ilçesi Alanya Caddesi'nde, PKK'lı teröristlerce zırhlı polis aracının geçişi esnasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve ardından uzun namlulu silahla ateş açılması sonucu yaralanan 7 polis memuru, kaldırıldığı İdil Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından helikopterle Şırnak Asker Hastanesine sevk edilmiş ancak yaralı polislerden 3'ü müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Merzifon Şırnak Amasya Politika Güncel Haberler

title