Haberler

Oğlu Şehit Düşen Eski Vali Yardımcısı: Kahpe Kurşunlar Yürek Yakıyor

Güncelleme:

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan tedavi gördüğü GATA'da şehit olan eski Bartın Vali Yardımcısı Aydın Özmen'in oğlu Özel Harekat Polisi 37 yaşındaki Ozan Özmen, memleketi Ordu'nun Mesudiye ilçesinde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunun tabutu başında bekleyen baba Özmen, bitkin halde yere düşeceği sırada vatandaşlar kolundan tuttu.

8 YILLIK POLİSTİ

İstanbul'da görev yapan bomba imha uzmanı, Özel Harekat Polisi Ozan Özmen, geçici görevle gittiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde, 1 Nisan'da PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda ağır yaralandı. GATA'da tedavisi süren 8 yıllık polis memuru Özmen, dün şehit oldu.

EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI

Evli ve 1 çocuk babası Ozan Özmen'in cenazesi, cenaze aracıyla konvoy eşliğinde törenin yapılacağı Ordu'nun Mesudiye ilçesi Cumhuriyet Meydanı'na getirildi. Burada şehit polis Özmen için helallik alınıp dua edildi.

ŞEHİDİN ESKİ VALİ YARDIMCISI OLAN BABASI AYAKTA ZOR DURDU

Cenaze törenine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, milletvekilleri, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Emniyet Müdürü Caner Tayfur, polis ve askeri erkan ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı. PTT'de memur olan şehidin eşi Buket Özmen, geçen Kasım ayında emekli olan şehit polisin babası eski Bartın Vali Yardımcısı Aydın Özmen ve şehidin annesi Suzan Gürsoy, güçlükle ayakta durabildi.



"KAHPE KURŞUNLAR YÜREK YAKIYOR"

Tabutun başında bekleyen baba Aydın Özmen, ayakta durmakda zorluk çekerken, bir ara yere düşeceği sırada vatandaşlar tarafından kolundan tutularak ayağa kaldırıldı. Bir komiser de şehidin yakınına sarılarak elini öpüp ağladı. 112 sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Aydın Özmen'in koluna giren Vali İrfan Balkanlıoğlu, acılı babayı teselli etmeye çalıştı. Konuşamayan baba Özmen, gazetecilere "Kahpe kurşunlar yürek yakıyor." dedi.



DAHA ÖNCE SALDIRIDAN KURTULMUŞTU

Şehit polis Ozan Özmen'in daha önce Bitlis'in Tatvan ilçesinde içinde bulunduğu araca yapılan terör saldırısından yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Özmen'in, askerliğini de komando alarak Güneydoğu'da yaptığı belirtildi.

Mesudiye Merkez Camii'nde Cuma namazına müteakip, Cumhuriyet Meydanı'nda cenaze namazı kılındı. Cenazeye katılan vatandaşların tekbirler ve duaları eşliğinde şehit Özmen, polis tören mangası tarafından omuzda taşındı. Cenaze aracına konulan şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi daha sonra Beyağaç Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Özmen Mesudiye Mardin Ordu Güncel Haberler

title