Haberler

Şehit Polis Fethi Sekin Hastanesi' İçin Başvurdular

Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şubesi, Adliye saldırısında canını hiçe sayarak bir facianın önüne geçen şehit polis Fethi Sekin’in isminin, yeni açılacak Bornova Devlet Hastanesine verilmesi için başvuruda bulundu.

Sağlık Sen İzmir 1 No'lu Şubesi, Adliye saldırısında canını hiçe sayarak bir facianın önüne geçen şehit polis Fethi Sekin'in isminin, yeni açılacak Bornova Devlet Hastanesine verilmesi için başvuruda bulundu.

Sağlık Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen saldırıda Fethi Sekin'in hain teröristlerin amacına ulaşmasını önlemek ve vatandaşlarımızı korumak için hayatına hiçe sayarak çarpıştığını söyledi. Yıldırım, sendika olarak Sekin'in isminin Bornova'da yapımı süren Bornova Devlet Hastanesine verilmesi için Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Sekreterliğine başvuruda bulunduklarını söyledi.

"Hatırasını yaşatmak adına..."

Sendika tarafından sekreterliğe verilen dilekçede şu ifadelere yer verildi:

"Dünya genelinde ve ülkemizde son zamanlarda yapılan terör saldırıları ne yazıktır ki 05.01.2016 tarihinde İzmir Bayraklı Adliyesinde yapılmıştır. Yapılan bu alçakça terör saldırısında ülkemizde kötü emelleri olan terör örgütlerinin amacına ulaşamaması ve vatandaşlarımızın hayatını korumak için hayatını hiçe sayarak, cesurca teröristlerle çatışarak çok daha büyük bir facianın önüne geçen aziz şehidimiz polis memuru Fethi Sekin olmuştur. Birlik ve beraberliğimiz adına ve şehidimizin bu kahramanlığı başta İzmirliler olmak üzere tüm Türkiye'de derin bir üzüntü oluşturmuştur. Tüm bu nedenlerle aziz şehidimiz polis memuru Fethi Sekin'in hatırasını yaşatmak adına önümüzdeki dönemde tekrar hizmete açılacak olan Bornova Devlet Hastanesinin ismini 'Şehit Polis Fethi Sekin Bornova Devlet Hastanesi' olarak değiştirilmesini saygıyla arz ve talep ederiz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

title