Haberler

Şehit Polis Fatih Nair İçin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Tören...

Çatalca'da, 1 Mayıs Pazar günü şüpheli bir aracı durdurduğu sırada araç sürücüsünün direnmesi ve mukavemetiyle dengesini kaybederek kafasını yere çarpan ve 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sabah saatlerinde şehit olan Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisi Fatih Nair için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tören düzenlendi.

Çatalca'da, 1 Mayıs Pazar günü şüpheli bir aracı durdurduğu sırada araç sürücüsünün direnmesi ve mukavemetiyle dengesini kaybederek kafasını yere çarpan ve 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sabah saatlerinde şehit olan Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisi Fatih Nair için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tören düzenlendi. Törenin ardından, şehit polisin cenazesi memleketi Edirne'ye uğurlandı.

Törene, İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Org. Ümit Dündar, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve çok sayıda polis ve asker katıldı.

Törende, şehidin eşi Nagehan, annesi Hasibe ve babası Ahmet Nair'in güçlükle ayakta durdukları gözlendi.

Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, törende yaptığı konuşmada, şehit polis memurunun kısa zamanda arkadaşlarının ve amirlerinin sevgisini kazandığını, üstün başarıyla görev yaptığını belirterek, "1 Mayıs Pazar günü Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği kadrosunda görevli polis memuru kardeşimiz, görevi esnasında durdurulan araç içerisindeki şahsı etkisiz hale getirmeye çalışırken, şüpheli şahsın direnmesi ve mukavemeti sonucu yaralanmış olup, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde kurtarılamayarak bugün şehit olmuştur. 2007 yılında polis teşkilatına katılan kardeşimiz, kısa zamanda arkadaşlarının ve amirlerinin sevgisini kazanmış, üstün başarıyla görev yapmıştır. Evli ve 2 kız çocuğu babası şehidimizin vefatı, başta ailesi, silah arkadaşları ve teşkilatımızı derinden üzmüştür" dedi.

"KARDEŞİMİZ ETTİĞİ YEMİNE BAĞLI KALDI"

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan, çalışma arkadaşlarına seslenerek, şunları söyledi:

"Değerli çalışma arkadaşlarım... Halkımızın huzur ve güvenliği için 7 gün, 24 saat gece-gündüz demeden çalışan Emniyet teşkilatımızın çok değerli bir üyesini hayatının baharında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kardeşimiz, ettiği yemine bağlı kalmak uğruna, en yüce makam olan şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Polis teşkilatı olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için, mesai mefhumu gözetmeksizin, zor ve bir o kadar da riskli olan görevlerimizi yaparken, milli menfaatlerimizi her şeyin üzerinde tutmayı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin polisi olmayı artan bir inançla sürdüreceğiz."

VASİYETİ ÜZERİNE CENAZE MARŞI ÇALINMADI

Törende, Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ tarafından dua edildi. Elif Zehra ve Esila adlı 2 kız çocuğu babası olan şehit Fatih Nair'in vasiyeti üzerine törende cenaze marşı çalınmadı.

Şehidin Türk Bayrağı'na sarılı tabutu, tören mangası tarafından cenaze arabasına konuldu. Daha sonra, İstanbul Valisi Vasip Şahin, şehidin eşi Nagehan Nair'e taziyelerini iletti.

Şehit polis memuru Fatih Nair'in cenazesi, sirenler eşliğinde, toprağa verilmek üzere memleketi Edirne'ye gönderildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs Çatalca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title