Haberler

Şehit Polis Eskişehir'de Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

İSTANBUL Dolmabahçe'deki bombalı terör saldırısında şehit olan 3 aylık polis memuru 29 yaşındaki Uğur Ürker memleketi Eskişehir'de gözyaşları içinde toprağa verildi.

İSTANBUL Dolmabahçe'deki bombalı terör saldırısında şehit olan 3 aylık polis memuru 29 yaşındaki Uğur Ürker memleketi Eskişehir'de gözyaşları içinde toprağa verildi.

İstanbul'da önceki gece çevik kuvvete yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit düşen polislerden Uğur Ürker için bugün öğle vakti Eskişehir Reşadiye Camisi'nde tören düzenlendi. Bekar olan polis memuru Uğur Ürker'in cenaze törenine şehidin işçi emeklisi babası Mehmet Ürker, annesi Ülviye Ürker, kardeşi Tayfun Ürker, yakınları, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, CHP milletvekilleri Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanı Tümgeneral Göksel Kahya ile çok sayıda kişi katıldı.

BABA: VATAN SAĞ OLSUN

Bakan Nabi Avcı, Reşadiye Camisi yanında kurulan taziye çadırında şehidin babası Mehmet Ürker ile annesi Ülviye Ürker'e başsağlığı diledi. Baba Mehmet Ürker de "Vatan sağolsun" dedi. Cami bahçesinde şehidin tabutu yanında duran polis memuru gözyaşlarına hakim olamadı.

Öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra şehit Uğur Ülker'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutu polislerin omzunda Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze aracına kadar taşındı. Bakan Nabi Avcı da şehidin babası Mehmet Ürker'in elini tutarak tabutun arkasında yürüdü. Şehidin tabutu daha sonra cenaze aracına alındı. KADINDAN ASKER SELAMI

Adının Aynur Eker olduğu öğrenilen bir kadın cenaze aracı protokolün yanından geçerken aracın önünde durup asker selamı verdi. Eker daha sonra yanına gittiği bakan Avcı'ya sarılıp ağladı.

Şehit polis memuru Uğur Ürker, Kanlıpınar Şehitliği'ne götürülerek gözyaşları içinde toprağa verildi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nabi Avcı Reşadiye İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title